פאי בראוניז עם פירורי פנקו

מותג מאסטר שף מציע מתכון לפאי בראוניז עם טריק – פירורי פנקו במקום בצק. התוצאה פאי טעים, מרשים וקל להכנה שהוא גם פרווה

ממיסים במיקרוגל את השוקולד וקרם הקוקוס ומערבבים עד שמתקבל גנאש חלק. צילום שני הלוי

רכיבים לפאי בקוטר 20 ס"מ

לבסיס ולפירורים

3 כוסות פירורי פנקו כמו של מאסטר שף

70 גרם (1/2 כוס) אבקת סוכר

80 מ"ל (1/3 כוס) שמן קוקוס מומס או מרגרינה מומסת

למלית הבראוניז

120 מ"ל (1/2 כוס) שמן קוקוס מומס  או מרגרינה

200 גרם (1 כוס) סוכר

2 ביצים

70 גרם (1/2 כוס) קמח

70 גרם (1/2 כוס) אבקת קקאו

קורט מלח

1 חופן שוקולד צ'יפס (אופציונלי)

לרוטב שוקולד

100 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות

60 מ"ל (1/4 כוס) קרם קוקוס כמו של מאסטר שף

צילום שני הלוי
צילום שני הלוי

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות.

מכינים את שכבת הבסיס והפירורים

שמים את כל החומרים בקערה.

מערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת לחה ודביקה.

מחלקים אותה לשני חלקים: 2/3 ו-1/3.

שמים את החלק הגדול יותר של התערובת בתוך התבנית.

מעצבים את תחתית ודפנות הפאי ליצירת קלתית.

מהדקים היטב ומעבירים לקירור.

שומרים את היתר בצד.

מכינים את מלית הבראוניז

שמים בקערה את שמן הקוקוס, הסוכר והביצים.

טורפים היטב.

מוסיפים את הקמח, הקקאו והמלח.

מערבבים שוב עד שמתקבלת תערובת אחידה וסמיכה.

מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים שוב.

ממלאים את הקלתית

מעבירים את תערובת הבראוניז לתוך הקלתית ומיישרים.

מפזרים מעל את ה- 1/3 הנותר של הפירורים ומיישרים.

אופים את הפאי 20-25 דקות, או עד שמזהיב ומצננים.

מכינים את רוטב השוקולד

ממיסים במיקרוגל את השוקולד וקרם הקוקוס.

ומערבבים עד שמתקבל גנאש חלק.

הגשה

מזלפים את הגנאש על הטארט ומגישים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה