פודינג תות שדה ותפוחי עץ

 

חומרים:
3 תפוחי עץ קלופים וחתוכים לקוביות
2 ספלי תות שדה
1/2 ספל של צימוקים כהים וחלוטים במים רותחים
4 שזיפים מיובשים
כוס מיץ תפוזים
1 כף קליפת לימון מגוררת
כף קורנפלור

אופן ההכנה:
משרים את הפירות המיובשים במיץ תפוזים למשך שעה וחצי. כדי שיתנפחו מהנוזלים.
מרתיחים את המיץ ואז מוסיפים את תפוחי העץ וקליפת הלימון. מבשלים במשך כ- 5 דקות.
מערבבים את הקורנפלור במעט מים. מוסיפים אל תערובת הפירות ובוחשים.
מבשלים במשך 5 דקות נוספות, עד להסמכת הנוזל. מכבים את הלהבה ומוסיפים את התותים. מגישים קר.

התזונאית שרה בר אשר, בעלת קליניקות לתזונה טבעית ברעננה, גדרה ואלקנה טל. 054-5493632. [email protected]






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה