פוזילי עם פלפלים קלויים וקצ'קבל

החומרים:400 גר' פסטה "פוזילי" – מבית ברילה¼ כוס שמן זית5 שיני שום פרוסות דק6 פלפלים אדומים1 כפית טימין טרימיץ מלימון אחד וקליפה מגוררת1 עגבניה קלופה וקצוצה דק1 צרור קטן של פטרוסיליה קצוצה150 גר' גבינת קצ'קבל חתוכה ל"סרטים" דקים (בעזרת קולפן)מלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעםאופן ההכנה:קולים את הפלפלים על להבת הגז עד שקליפתם משחירה.מצננים, קולפים (בלי מים!) וחותכים לרצועות.מבשלים את הפסטה לדרגת "אלדנטה" לפי ההוראות שעל גבי האריזה.הכנת הרוטב: מחממים 3 כפות משמן הזית ומטגנים את שיני השום להזהבה קלה.מוסיפים את הפלפלים, הטימין וקליפת הלימון. מתבלים במלח ופלפל ומטגנים עוד שתי דקות.מוסיפים את מיץ הלימון, העגבניה והפטרוזיליה ומטגנים עוד 2 דקות.מוסיפים את יתרת שמן הזית ומכבים את האש.מערבבים את הפסטה והרוטב ומפזרים מעל את הקצ'קבל.

החומרים:
400 גר' פסטה "פוזילי" – מבית ברילה
¼ כוס שמן זית
5 שיני שום פרוסות דק
6 פלפלים אדומים
1 כפית טימין טרי
מיץ מלימון אחד וקליפה מגוררת
1 עגבניה קלופה וקצוצה דק
1 צרור קטן של פטרוסיליה קצוצה
150 גר' גבינת קצ'קבל חתוכה ל"סרטים" דקים (בעזרת קולפן)
מלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם

אופן ההכנה:
קולים את הפלפלים על להבת הגז עד שקליפתם משחירה.
מצננים, קולפים (בלי מים!) וחותכים לרצועות.
מבשלים את הפסטה לדרגת "אלדנטה" לפי ההוראות שעל גבי האריזה.

הכנת הרוטב:
מחממים 3 כפות משמן הזית ומטגנים את שיני השום להזהבה קלה.
מוסיפים את הפלפלים, הטימין וקליפת הלימון.
מתבלים במלח ופלפל ומטגנים עוד שתי דקות.
מוסיפים את מיץ הלימון, העגבניה והפטרוזיליה ומטגנים עוד 2 דקות.
מוסיפים את יתרת שמן הזית ומכבים את האש.
מערבבים את הפסטה והרוטב ומפזרים מעל את הקצ'קבל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר