פונדנט (סופלה) שוקולד

חומרים: 375 גרם שוקולד 53% 375 גרם חמאה375 גרם אבקת סוכר400 גרם ביצים150 גרם חלמונים100 גרם קמח100 גרם קקאואופן ההכנה:ממיסים את השוקולד והחמאה. מקציפים במיקסר (מטרפה) את הביצים, חלמונים ואבקת הסוכר לקצף בהיר ויציב. מורידים למהירות איטית, מוסיפים את השקולד המומס ומערבלים עד לקבלת מסה חלקה. מקפלים את שאר החומרים היבשים ויוצקים לקוקוטים. מזלפים למרכז כל מסה גנאש שוקולד לבן וקפה (בהמשך).אופים בתנור כ-8-10 דקות בחום של 180 מעלות (תלוי בגודל הקוקוט).   חומרים לגנאש שוקולד לבן וקפה: 300 גרם שוקולד לבן100 גרם שמנת מתוקה100 גרם תמצית קפה AMABILE של לוואצהאופן ההכנה:ממיסים את השוקולד הלבן. מביאים את השמנת והקפה לסף רתיחה. יוצקים מעט מהשמנת והקפה לתוך השוקולד ומערבבים היטב. ממשיכים במנות קטנות עד קבלת מסה אחידה וחלקה. מצננים לרמת זילוף או יצירת כדורים. שומרים בטמפרטורות חדר ממוזג. חברת פאוזה מקבוצת מי עדן, משווקת קפה Lavazza בישראל, השיקה בינואר 2015 ארבעה טעמים חדשים של קפסולות קפה איטלקי איכותי

חומרים:
375 גרם שוקולד 53%
375 גרם חמאה
375 גרם אבקת סוכר
400 גרם ביצים
150 גרם חלמונים
100 גרם קמח
100 גרם קקאו

אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד והחמאה.
מקציפים במיקסר (מטרפה) את הביצים, חלמונים ואבקת הסוכר לקצף בהיר ויציב.
מורידים למהירות איטית, מוסיפים את השקולד המומס ומערבלים עד לקבלת מסה חלקה.
מקפלים את שאר החומרים היבשים ויוצקים לקוקוטים.
מזלפים למרכז כל מסה גנאש שוקולד לבן וקפה (בהמשך).
אופים בתנור כ-8-10 דקות בחום של 180 מעלות (תלוי בגודל הקוקוט).  

חומרים לגנאש שוקולד לבן וקפה:

300 גרם שוקולד לבן
100 גרם שמנת מתוקה
100 גרם תמצית קפה AMABILE של לוואצה

אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד הלבן.
מביאים את השמנת והקפה לסף רתיחה.
יוצקים מעט מהשמנת והקפה לתוך השוקולד ומערבבים היטב. ממשיכים במנות קטנות עד קבלת מסה אחידה וחלקה.
מצננים לרמת זילוף או יצירת כדורים.
שומרים בטמפרטורות חדר ממוזג.

חברת פאוזה מקבוצת מי עדן, משווקת קפה Lavazza בישראל, השיקה בינואר 2015 ארבעה טעמים חדשים של קפסולות קפה איטלקי איכותי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר