פורל בגריל

חומרים ל – 2 דגיםאריזת זוג פורל ורוד / פורל לבן מנחל הדן2 כפות שמן זית3 שיני שום קצוצותמלח, פלפל50 גרם חמאהרוזמריןאופן ההכנהמדליקים את הגריל.שוטפים היטב את הדגים ומייבשים בנייר מגבת.משמנים את הדגים במעט שמן זית מבפנים ומבחוץ.מתבלים במלח, פלפל ושיני שום קצוץ טרי מבפנים ומבחוץ, מכניסים גבעול רוזמרין לכל דג.מניחים על כל דג רצועה קטנה של חמאה.מניחים את הדגים על רשת בשליש העליון של התנור.בתבנית נמוכה יותר בתנור יוצקים רבע כוס מים וצולים 6-7 דקות מכל צד.

חומרים ל – 2 דגים
אריזת זוג פורל ורוד / פורל לבן מנחל הדן
2 כפות שמן זית
3 שיני שום קצוצות
מלח, פלפל
50 גרם חמאה
רוזמרין

אופן ההכנה
מדליקים את הגריל.

שוטפים היטב את הדגים ומייבשים בנייר מגבת.

משמנים את הדגים במעט שמן זית מבפנים ומבחוץ.

מתבלים במלח, פלפל ושיני שום קצוץ טרי מבפנים ומבחוץ, מכניסים גבעול רוזמרין לכל דג.

מניחים על כל דג רצועה קטנה של חמאה.

מניחים את הדגים על רשת בשליש העליון של התנור.

בתבנית נמוכה יותר בתנור יוצקים רבע כוס מים וצולים 6-7 דקות מכל צד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר