פורל בגריל

 

חומרים ל – 2 דגים
אריזת זוג פורל ורוד / פורל לבן מנחל הדן
2 כפות שמן זית
3 שיני שום קצוצות
מלח, פלפל
50 גרם חמאה
רוזמרין

אופן ההכנה
מדליקים את הגריל.

שוטפים היטב את הדגים ומייבשים בנייר מגבת.

משמנים את הדגים במעט שמן זית מבפנים ומבחוץ.

מתבלים במלח, פלפל ושיני שום קצוץ טרי מבפנים ומבחוץ, מכניסים גבעול רוזמרין לכל דג.

מניחים על כל דג רצועה קטנה של חמאה.

מניחים את הדגים על רשת בשליש העליון של התנור.

בתבנית נמוכה יותר בתנור יוצקים רבע כוס מים וצולים 6-7 דקות מכל צד.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה