פורל בעשבי תיבול ושמן זית

מרכיבים:פורלים שלמים (650 ג"ר) שמן זית – 3 כפותעלי בזיליקום – 1/4 כוסעל טרגון – 1/4 כוסעלי טימין – 1/4 כוסגרידת לימון – 1 שיני שום – 1אגוזי מלך – 1/4 כוסמלח גס פלפל שחור גרוסאופן ההכנה:במעבד מזון טוחנים טחינה גסה את עשבי התיבול, גרידת הלימון, השום, ושמן זית.לקראת סוף הטחינה מוסיפים את האגוזים כדי שיישארו שבורים ולא טחונים דק.מורחים את פנים הדגים בתערובת עשבי התיבול.מתבלים מעל במלח גס ופלפל שחור גרוס.מניחים את הדגים על רשת צלייה עם העור כלפי מטה.אופים בתנור בטמפרטורה של 160 מעלות למשך 12 דקות.מומלץ להגיש עם תוספות כמ: בטטות, תפוחי אדמה וברוקלי.דגי הפורל של "דלידג" מגיעים באריזת זוג כשהם נקיים ומוכנים להכנה.להשיג ברשתות השיווק ברחבי הארץ.

מרכיבים:
פורלים שלמים (650 ג"ר)
שמן זית – 3 כפות
עלי בזיליקום – 1/4 כוס
על טרגון – 1/4 כוס
עלי טימין – 1/4 כוס
גרידת לימון – 1
שיני שום – 1
אגוזי מלך – 1/4 כוס
מלח גס
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
במעבד מזון טוחנים טחינה גסה את עשבי התיבול, גרידת הלימון, השום, ושמן זית.
לקראת סוף הטחינה מוסיפים את האגוזים כדי שיישארו שבורים ולא טחונים דק.
מורחים את פנים הדגים בתערובת עשבי התיבול.
מתבלים מעל במלח גס ופלפל שחור גרוס.
מניחים את הדגים על רשת צלייה עם העור כלפי מטה.
אופים בתנור בטמפרטורה של 160 מעלות למשך 12 דקות.
מומלץ להגיש עם תוספות כמ: בטטות, תפוחי אדמה וברוקלי.

דגי הפורל של "דלידג" מגיעים באריזת זוג כשהם נקיים ומוכנים להכנה.
להשיג ברשתות השיווק ברחבי הארץ.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר