פורל בעשבי תיבול ושמן זית

 

המרכיבים
פורלים שלמים (650 ג”ר)
שמן זית – 3 כפות
עלי בזיליקום – רבע כוס
על טרגון – רבע כוס
עלי טימין – רבע כוס
גרידת לימון – 1
שיני שום – 1
אגוזי מלך – רבע כוס
מלח גס
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה
במעבד מזון טוחנים טחינה גסה את עשבי הטיבול, גרידת הלימון השום והשמן זית.

לקראת סוף הטחינה מוסיפים את האגוזים כדי שיישארו שבורים ולא טחונים דק.

מורחים את פנים הדגים בתערובת עשבי התיבול, מתבלים מעל במלח גס ופלפל שחור גרוס.

מניחים את הדגים על רשת צלייה עם העור כלפי מטה ואופים בתנור בטמפרטורה של 160 מעלות למשך 12 דקות.

מומלץ להגיש בתוספות כמו: בטטות, תפוחי אדמה וברוקלי.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה