פורל בעשבי תיבול ושמן זית

המרכיביםפורלים שלמים (650 ג"ר) שמן זית – 3 כפותעלי בזיליקום – רבע כוסעל טרגון – רבע כוסעלי טימין – רבע כוסגרידת לימון – 1 שיני שום – 1אגוזי מלך – רבע כוסמלח גספלפל שחור גרוסאופן ההכנהבמעבד מזון טוחנים טחינה גסה את עשבי הטיבול, גרידת הלימון השום והשמן זית.לקראת סוף הטחינה מוסיפים את האגוזים כדי שיישארו שבורים ולא טחונים דק.מורחים את פנים הדגים בתערובת עשבי התיבול, מתבלים מעל במלח גס ופלפל שחור גרוס.מניחים את הדגים על רשת צלייה עם העור כלפי מטה ואופים בתנור בטמפרטורה של 160 מעלות למשך 12 דקות.מומלץ להגיש בתוספות כמו: בטטות, תפוחי אדמה וברוקלי.

המרכיבים
פורלים שלמים (650 ג"ר)
שמן זית – 3 כפות
עלי בזיליקום – רבע כוס
על טרגון – רבע כוס
עלי טימין – רבע כוס
גרידת לימון – 1
שיני שום – 1
אגוזי מלך – רבע כוס
מלח גס
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה
במעבד מזון טוחנים טחינה גסה את עשבי הטיבול, גרידת הלימון השום והשמן זית.

לקראת סוף הטחינה מוסיפים את האגוזים כדי שיישארו שבורים ולא טחונים דק.

מורחים את פנים הדגים בתערובת עשבי התיבול, מתבלים מעל במלח גס ופלפל שחור גרוס.

מניחים את הדגים על רשת צלייה עם העור כלפי מטה ואופים בתנור בטמפרטורה של 160 מעלות למשך 12 דקות.

מומלץ להגיש בתוספות כמו: בטטות, תפוחי אדמה וברוקלי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר