פטריות בשמנת

<bתמצרכים250-300 גרם פיטריות שמפניוןכף חמאהכפית שום כתוש200 מ"ל שמנת מתוקה 38 אחוזמעט מלח, פלפל לבן, ואגוז מוסקט.כף פרמזן מגורדאופן ההכנה1. לטגן את הפטריות בכף חמאה, על חום גבוה כ- 5 דקות.2. להוסיף כפית שום כתוש ולהמשיך לטגן עוד 1-2 דקות.3. לשפוך את השמנת על הפטריות, לתבל במעט מלח, פלפל לבן, ואגוז מוסקט.4. להמשיך לבשל את הפרטיות והשמנת עוד כ- 4 דקות, עד שהשמנת הופכת להיות סמיכה.5. להוסיף כף פרמזן מגורד, לערבב, להוריד מהאש ולהגיש.הגשהניתן לקשט את הצלחת עם מעט אגוז מוסקט או פטרוזיליה קצוצה


250-300 גרם פיטריות שמפניון
כף חמאה
כפית שום כתוש
200 מ"ל שמנת מתוקה 38 אחוז
מעט מלח, פלפל לבן, ואגוז מוסקט.
כף פרמזן מגורד

אופן ההכנה
1. לטגן את הפטריות בכף חמאה, על חום גבוה כ- 5 דקות.

2. להוסיף כפית שום כתוש ולהמשיך לטגן עוד 1-2 דקות.

3. לשפוך את השמנת על הפטריות, לתבל במעט מלח, פלפל לבן, ואגוז מוסקט.

4. להמשיך לבשל את הפרטיות והשמנת עוד כ- 4 דקות, עד שהשמנת הופכת להיות סמיכה.

5. להוסיף כף פרמזן מגורד, לערבב, להוריד מהאש ולהגיש.

הגשה
ניתן לקשט את הצלחת עם מעט אגוז מוסקט או פטרוזיליה קצוצה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר