פטריות בשמנת

 


250-300 גרם פיטריות שמפניון
כף חמאה
כפית שום כתוש
200 מ"ל שמנת מתוקה 38 אחוז
מעט מלח, פלפל לבן, ואגוז מוסקט.
כף פרמזן מגורד

אופן ההכנה
1. לטגן את הפטריות בכף חמאה, על חום גבוה כ- 5 דקות.

2. להוסיף כפית שום כתוש ולהמשיך לטגן עוד 1-2 דקות.

3. לשפוך את השמנת על הפטריות, לתבל במעט מלח, פלפל לבן, ואגוז מוסקט.

4. להמשיך לבשל את הפרטיות והשמנת עוד כ- 4 דקות, עד שהשמנת הופכת להיות סמיכה.

5. להוסיף כף פרמזן מגורד, לערבב, להוריד מהאש ולהגיש.

הגשה
ניתן לקשט את הצלחת עם מעט אגוז מוסקט או פטרוזיליה קצוצה






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה