פטריות עם תימין ויין לבן

מתכון של שף אמיר דן - מתחם האירועים והכנסים "תרין"

מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עד להזהבה ומוסיפים בהדרגה את השום, תימין, מלח, פלפל ויין לבן.
מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עד להזהבה ומוסיפים בהדרגה את השום, תימין, מלח, פלפל ויין לבן.

רכיבים ל-8 מנות

500 גרם פטריות

20 גרם מלח גס

2 שיני שום טרי

10גרם פלפל שחור גרוס

2 ענפים תימין טרי

1/2 כוס יין לבן

3 כפות שמן זית

אופן ההכנה

מחממים מחבת ומוסיפים 3 כפות שמן זית.

מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עד להזהבה.

מוסיפים בהדרגה את השום, תימין, מלח, פלפל ויין לבן.

נותנים להתבשל בערך 5 דקות ובודקים טעמים.

מצמצמים את הנוזלים והתבשיל מוכן.

הצעת הגשה

לפרוס לחם מחמצת ולהכניס לתנור ליצירת ברוסקטה (180 מעלות למשך 8 דקות).

להניח על כל פרוסה כף של הפטריות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה