פטריות עם תימין ויין לבן

מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עד להזהבה ומוסיפים בהדרגה את השום, תימין, מלח, פלפל ויין לבן.
מתכון של שף אמיר דן – מתחם האירועים והכנסים "תרין"

רכיבים ל-8 מנות

500 גרם פטריות

20 גרם מלח גס

2 שיני שום טרי

10גרם פלפל שחור גרוס

2 ענפים תימין טרי

1/2 כוס יין לבן

3 כפות שמן זית

אופן ההכנה

מחממים מחבת ומוסיפים 3 כפות שמן זית.

מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עד להזהבה.

מוסיפים בהדרגה את השום, תימין, מלח, פלפל ויין לבן.

נותנים להתבשל בערך 5 דקות ובודקים טעמים.

מצמצמים את הנוזלים והתבשיל מוכן.

הצעת הגשה

לפרוס לחם מחמצת ולהכניס לתנור ליצירת ברוסקטה (180 מעלות למשך 8 דקות).

להניח על כל פרוסה כף של הפטריות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר