רכיבים ל-8 מנות
500 גרם פטריות
20 גרם מלח גס
2 שיני שום טרי
10גרם פלפל שחור גרוס
2 ענפים תימין טרי
1/2 כוס יין לבן
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מחממים מחבת ומוסיפים 3 כפות שמן זית.
מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עד להזהבה.
מוסיפים בהדרגה את השום, תימין, מלח, פלפל ויין לבן.
נותנים להתבשל בערך 5 דקות ובודקים טעמים.
מצמצמים את הנוזלים והתבשיל מוכן.
הצעת הגשה
לפרוס לחם מחמצת ולהכניס לתנור ליצירת ברוסקטה (180 מעלות למשך 8 דקות).
להניח על כל פרוסה כף של הפטריות.