חומרים:
8 טורטיות
32 יח' פטריות שמפיניון פרוסות
21 יח' זיתים שחורים מסוג קלמטה
210 גרם גבינה ספרדית קשה מנצ'גו
26 יח' עלי בזיליקום
אופן ההכנה:
מורחים על כל טורטיה מחית עגבניות מיובשות ומכניסים לתוכה 4 פטריות שמפיניון פרוסות, 3 יח' זיתי קלמטה קצוצים, 30 גרם גבינת מנצ'גו ספרדית ועלי בזיליקום קצוצים.
מקפלים כל טורטיה לחצי.
מחממים מחבת טפלון עם מעט שמן זית.
קולים כל טורטיה משני הצדדים עד להשחמה קלה.
מוציאים וחותכים למשולשים.
טוב להגיש ליד בירה קרה.
סיטארה – רוזנבלום הרצל 8 סי אנד סאן ת"א, טל. 03-6996633,
א'-ו' 08:30-00:00, שבת 09:00-00:00