מרכיבים
פילה דג אדמונית מפולט
מלח
פלפל
לרוטב
פלפלים צהובים ללא ליבה נקיים משאריות
חמאה הולנדית
כוס ציר דגים
שמנת מתוקה
כוס יין נתזים
הכנת הרוטב
לטגן את הפלפלים בחמאה על אש קטנה כשעה, להוסיף את ציר הדגים ויין הנתזים, לרכז לסמיכות בינונית, לקרר ולטחון במג'ימיקס.
להחזיר לסיר דרך מסננת רשת.
לחמם את התערובת, להוסיף שמנת מתוקה, מלח ופלפל.
הכנת הדג
לטגן את האדמונית המפולטת במעט שמן זית או שמן קנולה משני הצדדים כדקה וחצי.
להוסיף כדורי פירה מצופים בפירורי לחם.
על צלחת לבנה להניח את הדג ולצידה שלושה כדורי פירה, לצקת את רוטב הפלפלים מעל חצי דג ולקשט בקונפי עגבניות וחצי לימון.