רכיבים ל–4 מנות
4 נתחי פילה בס ישראלי טרי
4 חצאי לימון להגשה
לציפוי
4 כפות עשבי תיבול טריים קצוצים (פטרוזיליה, תימין, כוסברה, בזיליקום, אורגנו או כל עשב תיבול אחר שאתם אוהבים. ניתן לשלב כמה עשבי תיבול שונים יחד)
6 כפות פירורי לחם מקמח מלא
2 כפיות שמן זית
2 כפות אגוזי מלך גרוסים
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
מכסים תבנית בנייר אפייה.
מניחים את הדגים בתבנית כשצד העור פונה כלפי מטה.
בקערה מערבבים היטב את כל מרכיבי הציפוי.
מפזרים מעל הדגים ומהדקים מעט בעזרת הידיים.
אופים כ- 10 דקות.
מגישים כל מנה עם חצי לימון.