fbpx

פילה בס בתנור בציפוי פירורי לחם אגוזי מלך ועשבי תיבול

ארגון מגדלי הדגים מציע מתכון למנה חגיגית שניתן ליהנות ממנה כל השנה, עשויה מפילה דג בס שגדל בבריכות ונהנה מופופולריות גוברת בישראל
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

רכיבים ל4 מנות

4 נתחי פילה בס ישראלי טרי

4 חצאי לימון להגשה

 לציפוי

4 כפות עשבי תיבול טריים קצוצים (פטרוזיליה, תימין, כוסברה, בזיליקום, אורגנו או כל עשב תיבול אחר שאתם אוהבים. ניתן לשלב כמה עשבי תיבול שונים יחד)

6 כפות פירורי לחם מקמח מלא

2 כפיות שמן זית

2 כפות אגוזי מלך גרוסים

1/4 כפית פלפל שחור גרוס

מלח לפי הטעם

 אופן ההכנה

מחממים תנור ל- 180 מעלות.

מכסים תבנית בנייר אפייה.

מניחים את הדגים בתבנית כשצד העור פונה כלפי מטה.

בקערה מערבבים היטב את כל מרכיבי הציפוי.

מפזרים מעל הדגים ומהדקים מעט בעזרת הידיים.

אופים כ- 10 דקות.

מגישים כל מנה עם חצי לימון.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר