פילה בס בתנור בציפוי פירורי לחם אגוזי מלך ועשבי תיבול

ארגון מגדלי הדגים מציע מתכון למנה חגיגית שניתן ליהנות ממנה כל השנה, עשויה מפילה דג בס שגדל בבריכות ונהנה מופופולריות גוברת בישראל

בקערה מערבבים היטב את כל מרכיבי הציפוי ומפזרים מעל הדגים ומהדקים מעט בעזרת הידיים. צילום ארגון גדלי הדגים
בקערה מערבבים היטב את כל מרכיבי הציפוי ומפזרים מעל הדגים ומהדקים מעט בעזרת הידיים. צילום ארגון גדלי הדגים

רכיבים ל4 מנות

4 נתחי פילה בס ישראלי טרי

4 חצאי לימון להגשה

 לציפוי

4 כפות עשבי תיבול טריים קצוצים (פטרוזיליה, תימין, כוסברה, בזיליקום, אורגנו או כל עשב תיבול אחר שאתם אוהבים. ניתן לשלב כמה עשבי תיבול שונים יחד)

6 כפות פירורי לחם מקמח מלא

2 כפיות שמן זית

2 כפות אגוזי מלך גרוסים

1/4 כפית פלפל שחור גרוס

מלח לפי הטעם

 אופן ההכנה

מחממים תנור ל- 180 מעלות.

מכסים תבנית בנייר אפייה.

מניחים את הדגים בתבנית כשצד העור פונה כלפי מטה.

בקערה מערבבים היטב את כל מרכיבי הציפוי.

מפזרים מעל הדגים ומהדקים מעט בעזרת הידיים.

אופים כ- 10 דקות.

מגישים כל מנה עם חצי לימון.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה