פילה בס צלוי על פסטה עריסה

מצרכים לדג4 חתיכות של פילה בסהכנת הדגצורבים את הפילטים מכל צד 2 דקות על האש (מתחילים עם הצד של העור)מצרכים לפסטה עריסהחצי קילו קמח3 ביצים 2 כפות גדושות של עריסה מרוקאיתהכנה:את המצרכים מערבבים במיקסר, מרדדים עם מכונת פסטה וחותכים לרצועותמצרכים לרוטבחצי בצלכוס יין לבן200 מ"ל שמנת מתוקה50 גרם חמאהאספרגוסים חלוטיםהכנת הרוטבאת הבצל והיין מצמצמים לשליש מהכמות ומסננים, מוסיפים את השמנת המתוקה ומצמצמים לשליש מהכמות, מוסיפים את חמאה מומסת וקרה ומערבביםהגשהמערבבים את האספרגוסים עם הפסטה ומניחים על צלחת, מניחים את פילה הדג ומוזגים מעט רוטב על המנה.

מצרכים לדג
4 חתיכות של פילה בס

הכנת הדג
צורבים את הפילטים מכל צד 2 דקות על האש (מתחילים עם הצד של העור)

מצרכים לפסטה עריסה
חצי קילו קמח
3 ביצים
2 כפות גדושות של עריסה מרוקאית
הכנה:
את המצרכים מערבבים במיקסר, מרדדים עם מכונת פסטה וחותכים לרצועות

מצרכים לרוטב
חצי בצל
כוס יין לבן
200 מ"ל שמנת מתוקה
50 גרם חמאה
אספרגוסים חלוטים

הכנת הרוטב
את הבצל והיין מצמצמים לשליש מהכמות ומסננים, מוסיפים את השמנת המתוקה ומצמצמים לשליש מהכמות, מוסיפים את חמאה מומסת וקרה ומערבבים

הגשה
מערבבים את האספרגוסים עם הפסטה ומניחים על צלחת, מניחים את פילה הדג ומוזגים מעט רוטב על המנה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר