מצרכים לדג
4 חתיכות של פילה בס
הכנת הדג
צורבים את הפילטים מכל צד 2 דקות על האש (מתחילים עם הצד של העור)
מצרכים לפסטה עריסה
חצי קילו קמח
3 ביצים
2 כפות גדושות של עריסה מרוקאית
הכנה:
את המצרכים מערבבים במיקסר, מרדדים עם מכונת פסטה וחותכים לרצועות
מצרכים לרוטב
חצי בצל
כוס יין לבן
200 מ"ל שמנת מתוקה
50 גרם חמאה
אספרגוסים חלוטים
הכנת הרוטב
את הבצל והיין מצמצמים לשליש מהכמות ומסננים, מוסיפים את השמנת המתוקה ומצמצמים לשליש מהכמות, מוסיפים את חמאה מומסת וקרה ומערבבים
הגשה
מערבבים את האספרגוסים עם הפסטה ומניחים על צלחת, מניחים את פילה הדג ומוזגים מעט רוטב על המנה.