fbpx

פילה בקר על ירקות שורש מזוגגים ביין אדום וציר בקר

מצרכים:שני מדליוני פילה בקר במשקל 120 גר' ליחידה שמן זית מלח פלפל מצרכים לירקות שורש מזוגגים:2 גזרים חתוכים למקלות2 שורש פטרוזיליה2 שורש סלרי 2 בצלים סגולים חתוכים לסירות1 בקבוק יין אדום קברנה יבש1 יין פורט מתוק 1 תרמיל הל 1 כוכב אניס חצי כוס סילאן תמרים 2 גבעולי טימיןאופן ההכנה:מטגנים קלות את הירקות בשמן זית.מוסיפים את היין, הפורט וסילאן התמרים.מבשלים על אש קטנה כחצי שעה עם כוכב אניס והל.מניחים בצד עד שיתקרר מעט. לאחר מכן משמנים את הפילה בקר בשמן זית מלח פלפל.מניחים על הגריל החם (אפשר גם מחבת פסים) עד לדרגת עשייה רצויה.הגשה:מניחים את ירקות השורש במרכז הצלחת ומעל את פילה הבקר ומעט מהנוזל של הירקות. אפשר לקשט בבצל ירוק מסולסל. מסעדת "סופרה", רחוב האורגים 9, אשדוד. טל. 08-8539539.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים:
שני מדליוני פילה בקר במשקל 120 גר' ליחידה
שמן זית מלח פלפל

מצרכים לירקות שורש מזוגגים:
2 גזרים חתוכים למקלות
2 שורש פטרוזיליה
2 שורש סלרי
2 בצלים סגולים חתוכים לסירות
1 בקבוק יין אדום קברנה יבש
1 יין פורט מתוק
1 תרמיל הל
1 כוכב אניס
חצי כוס סילאן תמרים
2 גבעולי טימין

אופן ההכנה:
מטגנים קלות את הירקות בשמן זית.
מוסיפים את היין, הפורט וסילאן התמרים.
מבשלים על אש קטנה כחצי שעה עם כוכב אניס והל.
מניחים בצד עד שיתקרר מעט.
לאחר מכן משמנים את הפילה בקר בשמן זית מלח פלפל.
מניחים על הגריל החם (אפשר גם מחבת פסים) עד לדרגת עשייה רצויה.

הגשה:
מניחים את ירקות השורש במרכז הצלחת ומעל את פילה הבקר ומעט מהנוזל של הירקות.
אפשר לקשט בבצל ירוק מסולסל.

מסעדת "סופרה", רחוב האורגים 9, אשדוד. טל. 08-8539539.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר