פילה דג בטחינה ירוקה ועלי גפן

מצרכים: 6 פילטים דגי בס במשקל 400 גרם (או פילה דניס, פילה בורי, פילה מוסר)200 מ"ל שמנת מתוקה4 כפות טחינת פטרוזיליה "בארכה" 100 מ"ל יין לבן יבש100 גרם עלי גפן כבושים אופן ההכנה:במחבת מביאים לרתיחה את היין ועלי הגפן.מבשלים כ- 3 דקות על אש קטנה.מוסיפים את השמנת והטחינה.מתבלים ומבשלים ל- 3 דקות נוספות.מסדרים את הדגים על תבנית משומנת.מתבלים במלח ואופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך 8 דקות.מסדרים את הדגים בצלחת, ויוצקים את הרוטב החם מעל.

מצרכים:
6 פילטים דגי בס במשקל 400 גרם (או פילה דניס, פילה בורי, פילה מוסר)
200 מ"ל שמנת מתוקה
4 כפות טחינת פטרוזיליה "בארכה"
100 מ"ל יין לבן יבש
100 גרם עלי גפן כבושים

אופן ההכנה:
במחבת מביאים לרתיחה את היין ועלי הגפן.
מבשלים כ- 3 דקות על אש קטנה.
מוסיפים את השמנת והטחינה.
מתבלים ומבשלים ל- 3 דקות נוספות.
מסדרים את הדגים על תבנית משומנת.
מתבלים במלח ואופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך 8 דקות.
מסדרים את הדגים בצלחת, ויוצקים את הרוטב החם מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר