fbpx

פילה דג בטחינה ירוקה ועלי גפן

המצרכים6 פילטים דגי בס במשקל 400 גרם ( או פילה דניס, פילה בורי , פילה מוסר )200 מ"ל שמנת מתוקהטחינת פטרוזיליה "בארכה" 100 מ"ל יין לבן יבש100 גרם עלי גפן כבושים אופן ההכנה1) במחבת מביאים לרתיחה את היין ועליי הגפן , מבשלים כ 3 דקות על אש קטנה, מוסיפים את השמנת והטחינה מתבלים ומבשלים ל 3 דקות נוספות.2) מסדרים את הדגים על תבנית משומנת, מתבלים במלח ואופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך 8 דקות .3) מסדרים את הדגים בצלחת ויוצקים את הרוטב החם מעל
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

המצרכים
6 פילטים דגי בס במשקל 400 גרם ( או פילה דניס, פילה בורי , פילה מוסר )
200 מ"ל שמנת מתוקה
טחינת פטרוזיליה "בארכה"
100 מ"ל יין לבן יבש
100 גרם עלי גפן כבושים

אופן ההכנה
1) במחבת מביאים לרתיחה את היין ועליי הגפן , מבשלים כ 3 דקות על אש קטנה, מוסיפים את השמנת והטחינה מתבלים ומבשלים ל 3 דקות נוספות.

2) מסדרים את הדגים על תבנית משומנת, מתבלים במלח ואופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך 8 דקות .

3) מסדרים את הדגים בצלחת ויוצקים את הרוטב החם מעל

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר