פילה דג עם זילוף טחינה מעודנת

מתכון בריא ופשוט מטעם חברת בארכה להכנה עבור ארוחות פסח

מערבבים בקערה את עשבי התיבול עם השום, הפקאנים, התבלינים ושמן הזית. מפזרים את התערובת על הדג ומזלפים טחינה מעודנת מעל
מערבבים בקערה את עשבי התיבול עם השום, הפקאנים, התבלינים ושמן הזית. מפזרים את התערובת על הדג ומזלפים טחינה מעודנת מעל

מצרכים

טחינה מעודנת לזילוף

2 יחידות פילה דג  דניס או אמנון

חצי כוס שמיר קצוץ

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

חצי כוס פקאנים קצוצים דק

כפית שום כתוש

כף שמן זית

חצי כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור גרוס

לימון

אופן ההכנה

מניחים את פילה הדג על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

מערבבים בקערה את עשבי התיבול עם השום, הפקאנים, התבלינים ושמן הזית.

מפזרים את התערובת על הדג ומזלפים טחינה מעודנת מעל.

אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות במשך 20 דקות.

הגשה

כשהדג מוכן מגישים אותו עם פרוסות לימון.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה