פילה דניס ברוטב לימון שום ויין לבן

מתכון של בני הדייג שפתח סניף חדש בבית ינאי

חומרים למנה אחת 2 יחידות פילה דג דניס ניתן לפלט את הדג או לקנות פילטים נקיים אופן ההכנה לשים את הדג על הגריל משני הצדדים למשך כ-2 דקות על כל צד. הרוטב – חומרים והכנה יוצקים ½ כוס יין לבן למחבת. מבשלים מעט. מוסיפים 2 כפות גדושות של חמאה. ממיסים את החמאה. שמים ½ כף שום כתוש, מלח ופלפל לפי הטעם ופטרוזיליה. מקפיצים את הכל ביחד על המחבת. יוצקים בעדינות על הפילה.
שמים ½ כף שום כתוש, מלח ופלפל לפי הטעם ופטרוזיליה. מקפיצים את הכל ביחד על המחבת

חומרים למנה אחת

2 יחידות פילה דג דניס

ניתן לפלט את הדג או לקנות פילטים נקיים

אופן ההכנה

לשים את הדג על הגריל משני הצדדים למשך כ-2 דקות על כל צד.

הרוטב – חומרים והכנה

יוצקים ½ כוס יין לבן למחבת

מבשלים מעט.
מוסיפים 2 כפות גדושות של חמאה.

ממיסים את החמאה.

שמים ½ כף שום כתוש, מלח ופלפל לפי הטעם ופטרוזיליה.
מקפיצים את הכל ביחד על המחבת.

יוצקים בעדינות על הפילה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה