פילה דניס מתובל בבצק פילו עם פלפלים קלויים ורוטב זעפרן

חומרים ל- 4 מנות:4 פילטים של דג ים4 פלפלים אדומים קלויים וקלופים4 כפיות תבלין "פירמידה" לדגים ועוד קצת לקישוט2 עלי בצק פילושמן זית לרוטב:250 מ"ל יין לבן¼ כפית זעפרן2 שיני שום שלמות 1 עגבנייה חתוכה לקוביות3 פילטים של אנשובי מעוכים1 כפית תבלין "פירמידה" לדגיםאופן ההכנה:1. חוצים את עלי הפילו.2. מניחים במרכז ריבוע הפילו פילה דג, מתבלים בתבלין "פירמידה" ובמלח, ומעליו מניחים פלפל קלוי. סוגרים מארבעת הצדדים למעין מעטפה.3. מסדרים את המעטפות על מגש מרופד בנייר אפיה ומשומן בשמן זית, ומורחים מעל בעוד קצת שמן זית.4. מפזרים קצת תבלין "פירמידה" לקישוט, ואופים בחום של 200 מעלות, כ- 10 דקות, עד הזהבה.לרוטב: מבשלים את כל החומרים כרבע שעה ברתיחה עדינה, עד שהנוזלים מצטמצמים בחצי והופכים למעין סירופ.להגשה: מניחים בצלחת מעטפת פילו חצויה, ולצידה הרוטב.חברת "דנשר" היא משווקת תערובת תיבול הדגים מבית "פירמידה"

חומרים ל- 4 מנות:
4 פילטים של דג ים
4 פלפלים אדומים קלויים וקלופים
4 כפיות תבלין "פירמידה" לדגים ועוד קצת לקישוט
2 עלי בצק פילו
שמן זית

לרוטב:
250 מ"ל יין לבן
¼ כפית זעפרן
2 שיני שום שלמות
1 עגבנייה חתוכה לקוביות
3 פילטים של אנשובי מעוכים
1 כפית תבלין "פירמידה" לדגים

אופן ההכנה:
1. חוצים את עלי הפילו.
2. מניחים במרכז ריבוע הפילו פילה דג, מתבלים בתבלין "פירמידה" ובמלח, ומעליו מניחים פלפל קלוי. סוגרים מארבעת הצדדים למעין מעטפה.
3. מסדרים את המעטפות על מגש מרופד בנייר אפיה ומשומן בשמן זית, ומורחים מעל בעוד קצת שמן זית.
4. מפזרים קצת תבלין "פירמידה" לקישוט, ואופים בחום של 200 מעלות, כ- 10 דקות, עד הזהבה.

לרוטב:
מבשלים את כל החומרים כרבע שעה ברתיחה עדינה, עד שהנוזלים מצטמצמים בחצי והופכים למעין סירופ.

להגשה:
מניחים בצלחת מעטפת פילו חצויה, ולצידה הרוטב.


חברת "דנשר" היא משווקת תערובת תיבול הדגים מבית "פירמידה"



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר