fbpx

פילה טונה צרובה במחבת על גוואקמולי וקולי מנגו

חומרים120 גר' פילה טונה טרייהמעט סומסום לציפוי הדגלגוואקמולי1 אבוקדו קצוץחצי בצל סגול קצוץ דקחופן עלי כוסברה קצוציםפלפל צ'ילי חריף קצוץחצי עגבנייה קלופה ונקייה מנוזלים חתוכה לקוביות קטנותמיץ מלימון אחדמלחקולי מנגואופן הכנהתחילה מכינים את סלט הגוואקמולי ע"י ערבוב כל החומרים.לאחר מכן מסדרים בפורמה עגולה במרכז הצלחת 2 כפות מהגוואקמולי ומעטרים מסביב בקולי מנגו.להכנת הטונה יש לחמם מחבת פסים עם מעט שמן זית ולצרוב את הטונה מכל צדדיה.בסיום הסגירה מעבירים את הטונה לכלי עם מעט סומסום לציפוי.חותכים את הטונה במרכזה ומסדרים על הגוואקמולי.להשלמת המנה מקשטים בפלפל צ'ילי שלם קלוי
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
120 גר' פילה טונה טרייה
מעט סומסום לציפוי הדג

לגוואקמולי
1 אבוקדו קצוץ
חצי בצל סגול קצוץ דק
חופן עלי כוסברה קצוצים
פלפל צ'ילי חריף קצוץ
חצי עגבנייה קלופה ונקייה מנוזלים חתוכה לקוביות קטנות
מיץ מלימון אחד
מלח

קולי מנגו

אופן הכנה
תחילה מכינים את סלט הגוואקמולי ע"י ערבוב כל החומרים.

לאחר מכן מסדרים בפורמה עגולה במרכז הצלחת 2 כפות מהגוואקמולי ומעטרים מסביב בקולי מנגו.

להכנת הטונה יש לחמם מחבת פסים עם מעט שמן זית ולצרוב את הטונה מכל צדדיה.

בסיום הסגירה מעבירים את הטונה לכלי עם מעט סומסום לציפוי.

חותכים את הטונה במרכזה ומסדרים על הגוואקמולי.

להשלמת המנה מקשטים בפלפל צ'ילי שלם קלוי

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר