פילה לברק עם שמן אגוזים ומלח ים

חומרים2 פילטים של לברק2שמן אגוזים3מלח יםאופן הכנהמבקשים מחנות הדגים להכין לנו פילה של לברק, עם פינצטה מוציאים כל העצמות שבפילה.מחממים מחבת מחורצת עבה על להבה גדולה.מורחים את הדג וגם המחבת בשמן קנולה, מניחים את הפילטים על המחבת מצד הבשר וצולים במשך כ 2 – 3 דקות, הופכים וצולים מצד העור, הדג מוכן כאשר יש טיפות קטנות צהובות בצד הבשר.יש לשים לב לא לבשל יותר מדי כי הדג מתיבש.מוציאים מהאש ומורחים עם מברשת את שמן אגוזי המלך קר.בוזקים מיד כמות נדיבה של מלח ים.מגישים עם פירה בטטות מתובל בחומץ בלסמי וסוכר חום ובתוספת ירקות מאודים.

חומרים
2 פילטים של לברק
2שמן אגוזים
3מלח ים

אופן הכנה
מבקשים מחנות הדגים להכין לנו פילה של לברק, עם פינצטה מוציאים כל העצמות שבפילה.

מחממים מחבת מחורצת עבה על להבה גדולה.

מורחים את הדג וגם המחבת בשמן קנולה, מניחים את הפילטים על המחבת מצד הבשר וצולים במשך כ 2 – 3 דקות, הופכים וצולים מצד העור, הדג מוכן כאשר יש טיפות קטנות צהובות בצד הבשר.

יש לשים לב לא לבשל יותר מדי כי הדג מתיבש.

מוציאים מהאש ומורחים עם מברשת את שמן אגוזי המלך קר.

בוזקים מיד כמות נדיבה של מלח ים.

מגישים עם פירה בטטות מתובל בחומץ בלסמי וסוכר חום ובתוספת ירקות מאודים.














כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר