פילה לוקוס בפרנו ושמנת

מצרכים ל – 4 מנות4 נתחי פילה לוקוסחצי כוס קמח לקימוחרבע כפית פלפלרבע כפית מלח3 כפות שמן זית250 CC שמנת מתורה60 CC פרנו50 גרם חמאה2 שיני שום קצוצות10 עלי טרגון1 לימוןגרידת לימון מלימון אחד.ההכנהאופן הכנת הדגמקמחים קלות את נתחי הלוקוס, ממליחים ומפלפלים.במחבת עם מעט שמן זית מטגנים קלות את הדג, עד הזהבה בשני הצדדים.מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש (180 מעלות) ל–10 דקות. מומלץ לעשות זאת מיד לפני ההגשה על מנת לשמר את ה"קריספיות" של הדג.אופן הכנת הרוטבבקלחת ממיסים את החמאה ומוסיפים את שיני השום הקצוצות וגרידת הלימון.מוסיפים את הפרנו והשמנת, ממליחים ומפלפלים ומביאים לרתיחה.מנמיכים את האש למינימאלית.מוסיפים את עלי הטרגון ומיץ הלימון.מצמצמים את הרוטב על להבה נמוכה ומכבים את האש.מסדרים על צלחת הגשה את הדגים מהתנור.מקשטים את הדגים ברוטב השמנת.(לא חובה) – מקשטים בעירית קצוצה.

מצרכים ל – 4 מנות
4 נתחי פילה לוקוס
חצי כוס קמח לקימוח
רבע כפית פלפל
רבע כפית מלח
3 כפות שמן זית
250 CC שמנת מתורה
60 CC פרנו
50 גרם חמאה
2 שיני שום קצוצות
10 עלי טרגון
1 לימון
גרידת לימון מלימון אחד.
ההכנה

אופן הכנת הדג
מקמחים קלות את נתחי הלוקוס, ממליחים ומפלפלים.

במחבת עם מעט שמן זית מטגנים קלות את הדג, עד הזהבה בשני הצדדים.

מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש (180 מעלות) ל–10 דקות. מומלץ לעשות זאת מיד לפני ההגשה על מנת לשמר את ה"קריספיות" של הדג.

אופן הכנת הרוטב
בקלחת ממיסים את החמאה ומוסיפים את שיני השום הקצוצות וגרידת הלימון.

מוסיפים את הפרנו והשמנת, ממליחים ומפלפלים ומביאים לרתיחה.מנמיכים את האש למינימאלית.

מוסיפים את עלי הטרגון ומיץ הלימון.

מצמצמים את הרוטב על להבה נמוכה ומכבים את האש.

מסדרים על צלחת הגשה את הדגים מהתנור.

מקשטים את הדגים ברוטב השמנת.

(לא חובה) – מקשטים בעירית קצוצה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר