fbpx

פילה מוסר במעטפת עשבי תיבול אפוי בתנור

מצרכיםחומרים ל 4 מנות: 2 דגי מוסר נקיים מקשקשים ומפולטים (לבקש מהדייג) תרסיס שמן חמאה של PAM רבע צרור פטרוזיליה קצוצה רבע צרור ריחן קצוץ רבע צרור כוסברה קצוצה 1 שן שום כתושה מלח ופלפל לפי הטעם 1 לימון רדיד אלומיניוםאופן ההכנה1. מערבבים את השום ואת עשבי התיבול יחד ומעבירים לכלי שטוח, ממליחים ומפלפלים את פילה הדגים ומרססים עם תרסיס שמן החמאה של PAM במשך 6 שניות. שימוש בתרסיס PAM גורם לנו מבלי שנרגיש להשתמש במינימום שמן ובלי לפגוע וטעמו של המוצר אותו אנו מבשלים. 2. לאחר שציפינו את הדגים בשמן חמאה אנו מצפים אותם בעשבי התיבול שהכנו בכלי שטוח. 3. סוחטים לימון מעל הדגים ועוטפים כל פילה ברדיד אלומיניום לצורת מעטפה . מניחים במגש אפיה . 4. אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות למשך 8 עד 10 דקות תלוי בעובי הפילה.האתר של ליימן שליסל
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 





מצרכים
חומרים ל 4 מנות:

2 דגי מוסר נקיים מקשקשים ומפולטים (לבקש מהדייג)
תרסיס שמן חמאה של PAM
רבע צרור פטרוזיליה קצוצה
רבע צרור ריחן קצוץ
רבע צרור כוסברה קצוצה
1 שן שום כתושה
מלח ופלפל לפי הטעם
1 לימון
רדיד אלומיניום

אופן ההכנה
1. מערבבים את השום ואת עשבי התיבול יחד ומעבירים לכלי שטוח, ממליחים ומפלפלים את פילה הדגים ומרססים עם תרסיס שמן החמאה של PAM במשך 6 שניות. שימוש בתרסיס PAM גורם לנו מבלי שנרגיש להשתמש במינימום שמן ובלי לפגוע וטעמו של המוצר אותו אנו מבשלים.

2. לאחר שציפינו את הדגים בשמן חמאה אנו מצפים אותם בעשבי התיבול שהכנו בכלי שטוח.

3. סוחטים לימון מעל הדגים ועוטפים כל פילה ברדיד אלומיניום לצורת מעטפה . מניחים במגש אפיה .

4. אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות למשך 8 עד 10 דקות תלוי בעובי הפילה.


האתר של ליימן שליסל

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר