מרכיבים:
3 כפות שמן זית
2 מיץ לימון טרי
3 כפות תרכיז רימונים
כף ג'ינג'ר טרי
2 כפות דבש
שבבי צ'ילי
6 נתחי פילה סלמון
חצי כוס עלעלי כוסברה שלמים
כוס גרגרי רימון
שעועית תיאלנדית מבושלת
אטפן ההכנה:
מערבבים בכלי רחב:3 כפות שמן זית,2 כפות מיץ לימון סחוט טרי, 3 כפות תרכיז רימונים, כף ג'ינג'ר טרי קצוץ דק, 2 כפות דבש, מעט שבבי צ'ילי יבש, מלח ופלפל שחור טחון טרי.
משרים במישרה 6 נתחי פילה סלמון כשעה.
מוציאים את הדגים מהמישרה ומנגבים מעט.
צורבים את הדגים עם צד העור כלפי מטה, על מחבת טפלון חמה ומשומנת.
הופכים ומטגנים עוד דקה מכל צד.
יוצקים למחבת את חומרי המישרה עם שליש כוס מים.
מביאים לרתיחה, ומסובבים את הסלמון שיצופה ברוטב הסמיך סביב סביב.
מוסיפים חצי כוס עלעלי כוסברה שלמים.
מפזרים מעל כוס גרגרי רימון.
מגישים על שעועית תאילנדית מבושלת.
