פילה סלמון עם גבינת צאן ואנטי פסטי

 

מרכיבים למנה אישית
מנה של פילה סלמון – בערך 300 גרם
30 ס”מ נייר אלומיניום
3 פרוסות חציל קלוי או מטוגן
חצי פלפל קלוי
3 פרוסות של גבינת צאן (פרומעז)
חצי בצל מאודה בחמאה
2 כפות ממרח עגבניות מיובשות

אופן הכנה
לפרוס את נייר האלומיניום
לשים במרכז את הדג. למרוח אותו עם ממרח עגבניות
להניח את הפלפל הקלוי, עליו את פרוסות הגבינה, מעליהן את החציל לטפטף על הכל מעט שמן זית.
לאפות בתנור חם בחום של 200 מעלות במשך 20 דקות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה