פילה סלמון עם גבינת צאן ואנטי פסטי

מרכיבים למנה אישיתמנה של פילה סלמון – בערך 300 גרם30 ס"מ נייר אלומיניום3 פרוסות חציל קלוי או מטוגןחצי פלפל קלוי3 פרוסות של גבינת צאן (פרומעז)חצי בצל מאודה בחמאה2 כפות ממרח עגבניות מיובשותאופן הכנהלפרוס את נייר האלומיניוםלשים במרכז את הדג. למרוח אותו עם ממרח עגבניותלהניח את הפלפל הקלוי, עליו את פרוסות הגבינה, מעליהן את החציל לטפטף על הכל מעט שמן זית.לאפות בתנור חם בחום של 200 מעלות במשך 20 דקות.

מרכיבים למנה אישית
מנה של פילה סלמון – בערך 300 גרם
30 ס"מ נייר אלומיניום
3 פרוסות חציל קלוי או מטוגן
חצי פלפל קלוי
3 פרוסות של גבינת צאן (פרומעז)
חצי בצל מאודה בחמאה
2 כפות ממרח עגבניות מיובשות

אופן הכנה
לפרוס את נייר האלומיניום
לשים במרכז את הדג. למרוח אותו עם ממרח עגבניות
להניח את הפלפל הקלוי, עליו את פרוסות הגבינה, מעליהן את החציל לטפטף על הכל מעט שמן זית.
לאפות בתנור חם בחום של 200 מעלות במשך 20 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר