fbpx

פילה פורל בכוסמת

מרכיבים ל- 4 סועדים:4 נתחי פורל (100-120 גרם כל אחד)120 גרם כוסמת (חצי כוס)4 שיני שום קצוץ 4 כפות ממרח עגבניות מיובשות כפית שטוחה פלפל שחור גרוס 1 כפית שטוחה מלח ים1 בצל בינוני קצוץ דק1 לימון כבושאופן ההכנה:מבשלים את הכוסמת במים עם 3 כפות מלח. לאחר הבישול מחממים שמן במחבת ומטגנים קלות את הבצל. מוסיפים את הכוסמת, ממרח עגבניות, הלימון הכבוש, שיני שום ופלפל שחור גרוס. מטגנים קלות ומצננים. מניחים את הדגים כאשר העור מופנה כלפי מטה וממלאים בכוסמת. מגלגלים לגלילה, סוגרים היטב (ניתן להיעזר בקיסם).זורים מלח ים ומעט שמן זית ועוטפים בנייר אלומיניום.מכניסים לתור ב-100 מעלות ומאדים 30 דקות.מומלץ להגיש על מצע בטטות צרובות בגריל ועלי רוקט.אתר דגי הדן
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מרכיבים ל- 4 סועדים:
4 נתחי פורל (100-120 גרם כל אחד)
120 גרם כוסמת (חצי כוס)
4 שיני שום קצוץ
4 כפות ממרח עגבניות מיובשות
כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
1 כפית שטוחה מלח ים
1 בצל בינוני קצוץ דק
1 לימון כבוש

אופן ההכנה:
מבשלים את הכוסמת במים עם 3 כפות מלח.
לאחר הבישול מחממים שמן במחבת ומטגנים קלות את הבצל.
מוסיפים את הכוסמת, ממרח עגבניות, הלימון הכבוש, שיני שום ופלפל שחור גרוס.
מטגנים קלות ומצננים.
מניחים את הדגים כאשר העור מופנה כלפי מטה וממלאים בכוסמת.
מגלגלים לגלילה, סוגרים היטב (ניתן להיעזר בקיסם).
זורים מלח ים ומעט שמן זית ועוטפים בנייר אלומיניום.
מכניסים לתור ב-100 מעלות ומאדים 30 דקות.
מומלץ להגיש על מצע בטטות צרובות בגריל ועלי רוקט.

אתר דגי הדן

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר