פילה פורל בכוסמת

מתכון ל- 4 סועדיםחומרים:4 נתחי פילה פורל (100-120 גרם כל אחד)120 גרם כוסמת (חצי כוס)4 שיני שום קצוצות4 כפות ממרח עגבניות מיובשות כפית שטוחה פלפל שחור גרוסכפית שטוחה מלח יםבצל בינוני קצוץ דק1 לימון כבוש אופן ההכנה: מבשלים את הכוסמת במים עם 3 כפות מלח. לאחר הבישול מחממים שמן במחבת ומטגנים קלות את הבצל. מוסיפים את הכוסמת, ממרח העגבניות, הלימון הכבוש, שיני שום ופלפל שחור גרוס, מטגנים קלות ומצננים. מניחים את הדגים כשהעור מופנה כלפי מטה וממלאים בכוסמת. מגלגלים לגלילה, סוגרים היטב (ניתן להיעזר בקיסם), זורים מלח ים ומעט שמן זית ועוטפים בנייר אלומיניום. מכניסים לתנור ל-100 מעלות ומאדים 30 דקות. הצעת הגשה: מגישים על מצע בטטות צרובות בגריל ועלי רוקט.

מתכון ל- 4 סועדים

חומרים:
4 נתחי פילה פורל (100-120 גרם כל אחד)
120 גרם כוסמת (חצי כוס)
4 שיני שום קצוצות
4 כפות ממרח עגבניות מיובשות
כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
כפית שטוחה מלח ים
בצל בינוני קצוץ דק
1 לימון כבוש

אופן ההכנה:
מבשלים את הכוסמת במים עם 3 כפות מלח. לאחר הבישול מחממים שמן במחבת ומטגנים קלות את הבצל. מוסיפים את הכוסמת, ממרח העגבניות, הלימון הכבוש, שיני שום ופלפל שחור גרוס, מטגנים קלות ומצננים.
מניחים את הדגים כשהעור מופנה כלפי מטה וממלאים בכוסמת. מגלגלים לגלילה, סוגרים היטב (ניתן להיעזר בקיסם), זורים מלח ים ומעט שמן זית ועוטפים בנייר אלומיניום. מכניסים לתנור ל-100 מעלות ומאדים 30 דקות.

הצעת הגשה:
מגישים על מצע בטטות צרובות בגריל ועלי רוקט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר