פילה קרפיון עם אספרגוס וקצח

חומרים לשתי מנות4 יחידות פילה קרפיון80 גרם חמאה10 כפות יין לבןחצי כפית קצח8 תפרחות אספרגוסמיץ מחצי לימוןמלח ופלפל לבן לטעמכםאופן ההכנהלחמם את החמאה בעדינות. לאדות את האספרגוס למס' דקות ולהוציא.להניח את פילה הדג ולטגנו משני הכיוונים על אש נמוכה.להוסיף את היין, הלימון ולהחזיר את האספרגוס.לבשל יחדיו לכ 3-4 דקות.להעביר לצלחת, לפזר מעל את הקצח ולהגיש חם ומייד.

חומרים לשתי מנות
4 יחידות פילה קרפיון
80 גרם חמאה
10 כפות יין לבן
חצי כפית קצח
8 תפרחות אספרגוס
מיץ מחצי לימון
מלח ופלפל לבן לטעמכם

אופן ההכנה
לחמם את החמאה בעדינות. לאדות את האספרגוס למס' דקות ולהוציא.

להניח את פילה הדג ולטגנו משני הכיוונים על אש נמוכה.

להוסיף את היין, הלימון ולהחזיר את האספרגוס.

לבשל יחדיו לכ 3-4 דקות.

להעביר לצלחת, לפזר מעל את הקצח ולהגיש חם ומייד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר