פיצה ביתית על נייר אפייה

מותג הוסטס מציע מתכון להכנת פיצה על נייר אפייה העמיד במעלות חום גבוהות, אינו גורם לבצק להידבק לתחתית והופך את הפיצה לקריספית יותר

מחלקים את הבצק לכמות הפיצות הרצויות. מפזרים מעט קמח על נייר האפייה ומרדדים את הבצק לעיגול שלא יצא מדף האפייה

חומרים ל-2 פיצות גדולות או 6 פיצות אישיות קטנות יותר – תלוי ברידוד הבצק

לבצק פיצה

3 וחצי כוסות קמח – 750 גרם

1 וחצי כוסות מים חמים

1 כף שמרים

1 כף סוכר לבן

1 כפית שמן זית או שמן קנולה

1/2 כפית מלח

1/2 כפית מלח שום או מעט אבקת שום

נייר אפייה

לרוטב עגבניות

השתמשו ברוטב הנמכר ברשתות בפחיות.

הוסיפו עגבנייה טרייה מגורדת, עלי בזיליקום, אורגנו לפי הטעם, מלח, פלפל, ומעט אבקת שום לאוהבים.

אופן הכנת הבצק

שימו את המים, הסוכר והשמרים בקערה.

ערבבו והניחו בצד למשך 5-7 דקות עד בעבוע.

הוסיפו את השמן, המלח והשום.

הוסיפו באיטיות את הקמח תוך כדי ערבוב.

אם הקמח דביק מדי הוסיפו עוד קמח והמשיכו ללוש במשך 5-8 דקות עד שהבצק חלק.

מחלקים את הבצק לכמות הפיצות הרצויות. מפזרים מעט קמח על נייר האפייה ומרדדים את הבצק לעיגול שלא יצא מדף האפייה.

אופן הכנת פיצה גדולה או פיצות קטנות

כוונו את התנור ל-180 מעלות.

חממו את תבנית האפייה למשך 20 דקות.

רדדו את הבצק על נייר האפייה.

העבירו את נייר האפייה עם הבצק למגש החם.

מרחו על הבצק את רוטב הפיצה.

שימו גבינת מוצרלה מגורדת ותוספות על פי טעמכם האישי:

מוצרלה מגורדת, תערובת של גבינות, זיתים, עלי בזיליקום, פלפלים ירוקים קצוצים, עגבניות שרי, פטריות פרוסות, או כל תוספת אחרת.

הכניסו את הפיצה לאפייה בתנור למשך 12-15 דקות.

בסיום הוציאו את הפיצה, הניחו על קרש חיתוך וחתכו למשולשים.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה