fbpx

פיצה לבנה עם צ'ילי פטריות ורוטב שמנת

מתפיחים את הפיצות כ-20 דקות לפניי האפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כ-25 דקות עד הזהבה. צילום נמרוד סונדרס
פסטה ריקו הישראלית שמתמחה בייצור פסטה טרייה איכותית בשיטה איטלקית מסורתית, מציעה מתכון לפיצה לבנה חגיגית ומיוחדת עם רוטב שמנת ופטריות עשיר, פרוסות צ'ילי ופטריות. השימוש בקמח לפיצה ורוטב שמנת ופטריות של החברה מקל על ההכנה ומאפשר להכין יחד עם הילדים וליהנות מארוחה משפחתית עשירה וטעימה
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

מצרכים ל-2 פיצות בינוניות

לבצק

500 גרם קמח לפיצה כמו של פסטה ריקו

2 כפיות שמרים יבשים

1 כפית סוכר

1 כפית מלח

3-4 כפות של שמן זית

1 ו-1/2 כוסות מים פושרים

צילום imageart

לטופינג

1 מיכל (200 גרם) רוטב שמנת ופטריות

1 שקית (300 גרם) טריו פתיתי גבינה צהובה השף הלבן

1 כוס פטריות שמפיניון פרוסות

1 פלפל צ'ילי אדום פרוס לטבעות דקות

3-4 גבעולי טימין טרי

1 פטה עיזים 16% פיראוס (250 גרם) מפוררת

צילום נמרוד סונדרס

אופן ההכנה

בקערת מיקסר מערבבים קמח, שמרים יבשים וסוכר.

יוצרים גומה בקערה ושופכים לתוכה כוס מים, שמן ומלח. מתחילים ללוש בעזרת וו לישה.

מוסיפים בהדרגה את חצי כוס המים הנוספת עד שנוצר בצק גמיש.

יוצרים מהבצק עיגול.

מקמחים קלות ועוטפים את הקערה בניילון נצמד. מתפיחים כ-1/2 שעה.

מוציאים את כדור הבצק.

לשים אותו מעט בעזרת הידיים ומחלקים לשניים.

מרדדים כל כדור לעיגול בעובי 1-2 ס"מ על נייר אפייה מקומח.

מעבירים את הבצק עם נייר האפייה לתבנית.

בעזרת לחיצות קלות יוצרים מעין מסגרת קרוב לשולי הבצק.

מורחים על הבצק רוטב שמנת פטריות.

מפזרים פתיתי טריו, פרוסות פטריות וצ'ילי וטימין.

מתפיחים את הפיצות כ-20 דקות לפניי האפייה.

אופים את הפיצות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כ-25 דקות עד הזהבה.

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר