fbpx

פירה פארסניפ

מצרכים:500 גרם פארסניפ קלוף 300 גרם תפוח אדמה קלוף 200 גרם בטאטה קלוף 200 מ"ל חלב 50 גרם חמאה מלח פלפל לבן אופן ההכנה:חותכים את הפארסניפ, את תפוחי האדמה ואת הבטאטה לקוביות גדולות . מבשלים את הפארסניפ ואת תפוחי האדמה בסיר עם מים עד להתרככותם ומסננים. בסיר קטן עם מים מבשלים את הבטאטה עד להתרככותה ומסננים. מכניסים לסיר 200 מ"ל חלב, חמאה, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה קלה. מועכים את תפוחי האדמה והפארסניפ ומעבירים לסיר שבו החלב הרותח. מערבבים היטב את המחית ומשפרים טעמים בעזרת מלח ופלפל.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים:
500 גרם פארסניפ קלוף
300 גרם תפוח אדמה קלוף
200 גרם בטאטה קלוף
200 מ"ל חלב
50 גרם חמאה
מלח פלפל לבן

אופן ההכנה:
חותכים את הפארסניפ, את תפוחי האדמה ואת הבטאטה לקוביות גדולות . מבשלים את הפארסניפ ואת תפוחי האדמה בסיר עם מים עד להתרככותם ומסננים.
בסיר קטן עם מים מבשלים את הבטאטה עד להתרככותה ומסננים. מכניסים לסיר 200 מ"ל חלב, חמאה, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה קלה. מועכים את תפוחי האדמה והפארסניפ ומעבירים לסיר שבו החלב הרותח. מערבבים היטב את המחית ומשפרים טעמים בעזרת מלח ופלפל.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר