מצרכים:
500 גרם פארסניפ קלוף
300 גרם תפוח אדמה קלוף
200 גרם בטאטה קלוף
200 מ"ל חלב
50 גרם חמאה
מלח פלפל לבן
אופן ההכנה:
חותכים את הפארסניפ, את תפוחי האדמה ואת הבטאטה לקוביות גדולות . מבשלים את הפארסניפ ואת תפוחי האדמה בסיר עם מים עד להתרככותם ומסננים.
בסיר קטן עם מים מבשלים את הבטאטה עד להתרככותה ומסננים. מכניסים לסיר 200 מ"ל חלב, חמאה, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה קלה. מועכים את תפוחי האדמה והפארסניפ ומעבירים לסיר שבו החלב הרותח. מערבבים היטב את המחית ומשפרים טעמים בעזרת מלח ופלפל.