fbpx

פלאנצ'ה שרימפס עם חביתיות תירס ושעועית ירוקה בויניגרט צ'ילי מוריטה

מצרכים ל- 4 סועדים16 חביתיות16 יחידות שרימפס נקיים משריונם ועשויים על הפלנצ'ה או מחבת ברזלסלסת אבוקדוויניגרט צ'ילי מוריטהמיקרו כוסברה + שמן צ'ילי ירוקהכנהלערום גבעת סלסת אבוקדו על כל חביתייה-להניח שרימפס על כל גבעהלהתיז מויניגרט צ'ילי המוריטה והשמן הירוק-ולקשט במיקרו כוסברהחביתיות1 כוס קמח תירס דקחצי כפית אבקת אפיה1 כוס ריויון2 ביצים1 כוס גרעיני תירס טרי1 כוס שעועית ירוקה פרוסה דק2 בצלים ירוקים קצוציםלערבב את כל החומרים יחד למעט מחצית מכמות התירס והשעועית הירוקה ולבלנדר למחית חלקה להוסיף את גרגרי התירס והשעועית הירוקה ולערבב היטיבלפזר את הבלילה על משטח טיגון משומן וחם בכמויות שוות ליצירת חביתיות עגולותויניגרט צ'ילי מוריטהחצי כוס שמן גרעיני ענבים/אבוקדו10 יחידות צ'ילי מוריטה קלויות ומושרות במים1 כפית טבסקו צ'יפוטלי1/5 כוס חומץ מאלט או חרזמלח לפי הטעםסלסת אבוקדו2 יחידות אבוקדו בשל, ללא קליפה חתוך לקוביות1 עגבניה מגוררת1 בצלים ירוקים פרוסים לטבעות דקות1 שן שום קצוצה 1 כפית גבעולי כוסברה קצוצים דק1 צ'ילי אדום ללא קליפה קצוץ דק1 כף שמן אבוקדו/תירסמלח לפי הטעםלערבב היטב ולתקן טעמים
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים ל- 4 סועדים
16 חביתיות
16 יחידות שרימפס נקיים משריונם ועשויים על הפלנצ'ה או מחבת ברזל
סלסת אבוקדו
ויניגרט צ'ילי מוריטה
מיקרו כוסברה + שמן צ'ילי ירוק

הכנה
לערום גבעת סלסת אבוקדו על כל חביתייה-להניח שרימפס על כל גבעה

להתיז מויניגרט צ'ילי המוריטה והשמן הירוק-ולקשט במיקרו כוסברה

חביתיות
1 כוס קמח תירס דק
חצי כפית אבקת אפיה
1 כוס ריויון
2 ביצים
1 כוס גרעיני תירס טרי
1 כוס שעועית ירוקה פרוסה דק
2 בצלים ירוקים קצוצים

לערבב את כל החומרים יחד למעט מחצית מכמות התירס והשעועית הירוקה
ולבלנדר למחית חלקה להוסיף את גרגרי התירס והשעועית הירוקה ולערבב היטיב
לפזר את הבלילה על משטח טיגון משומן וחם בכמויות שוות ליצירת חביתיות עגולות

ויניגרט צ'ילי מוריטה
חצי כוס שמן גרעיני ענבים/אבוקדו
10 יחידות צ'ילי מוריטה קלויות ומושרות במים
1 כפית טבסקו צ'יפוטלי
1/5 כוס חומץ מאלט או חרז
מלח לפי הטעם

סלסת אבוקדו
2 יחידות אבוקדו בשל, ללא קליפה חתוך לקוביות
1 עגבניה מגוררת
1 בצלים ירוקים פרוסים לטבעות דקות
1 שן שום קצוצה
1 כפית גבעולי כוסברה קצוצים דק
1 צ'ילי אדום ללא קליפה קצוץ דק
1 כף שמן אבוקדו/תירס
מלח לפי הטעם

לערבב היטב ולתקן טעמים

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר