פלאפל אבוקדו

חקלאי גרנות" המתמחה בשיווק, מכירה והפצה של פירות וירקות לרשתות המזון, מציעה מתכון לפלאפל מקורי וטעים. שילוב טעמים מפתיע מעניק למנה הפופולרית חידוש מרענן ומשלב בה את פרי האבוקדו"

יוצרים מהמסה כדורים. מטגנים בסיר עם שמן חם ומגישים בתוך פיתה לצד סלט ירקות טרי ומתובל. צילום הדס ניצן

מצרכים ל-4 מנות פלאפל כמנה ראשונה

2 אבוקדו קלוף וללא גלעין כמו של אבוקדו גרנות
300 גרם חומוס מושרה
150 גרם חומוס מושרה ומבושל חצי שעה
2 שיני שום
מלח ופלפל- לפי הטעם
1/4 פלפל חריף ירוק
1 כף קמח

שמן טיגון

צילום הדס ניצן

אופן ההכנה

במעבד מזון עם סכין מתכת מעבדים בפולסים את כל הרכיבים חוץ מהקמח עד קבלת מסה פירורית ואחידה.

מוסיפים את הקמח ומערבבים שוב.

יוצרים מהמסה כדורים.

מטגנים בסיר עם שמן חם.

מגישים בתוך פיתה לצד סלט ירקות טרי ומתובל.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה