פלאפל כרישה ופרמזן ברוטב יוגורט

 

כדורים
4 גבעולי כרישה חתוכים לקובית קטנות
250 גרם פרמזן מגורר
2 ביצים טרופות
מעט קמח
4 שיני שום כתושות
200 גרם סלמון מעושן קצוץ (אופציה)
מלח
פלפל
פרורי לחם

אופן הכנה
מערבבים את כל החומרים למעט פרורי הלחם עד לקבלת עיסה אחידה ויוצרים כדורים קטנים.

מצפים בפרורי לחם ומטגנים בשמן עמוק לקבלת גוון מוזהב.

רוטב
מערבבים במעבד מזון גביע יוגורט, 2 שיני שום, שתי צביטות כמון
מעט שמיר

הגשה
מניחים את כדורי הפלאפל על מצע של עלי רוקט ומזלפים יוגורט.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה