פלפלים קלויים

מתכון של השף גיא פרץ - יועץ קולינרי, מסעדת הגספאצ'ו אשקלון (בכניסה למלון הולידיי אין). פלפלים צבעוניים קלויים וקלופים, מסודרים בצבעים וכבושים כקרפצ'יו

4 פלפלים, כל אחד בצבע אחר
4 פלפלים, כל אחד בצבע אחר

חומרים לצלחת הגשה אחת

4 פלפלים, כל אחד בצבע אחר

1/4 כפית מלח גס

1/4 כפית פלפל שחור גרוס

2 שיני שום קצוצות

מיץ מלימון אחד

1 כף חומץ בלסמי

2 כפות שמן זית

4 ענפי שמיר

אופן ההכנה

קולים את הפלפלים בגריל, מקלפים ומרחיקים את הליבה והגרעינים.

חותכים לקוביות אחידות.

מסדרים בערימות קטנות על צלחת הגשה.

מתבלים במלח ופלפל, מפזרים את שיני השום, מזלפים מיץ לימון וחומץ בלסמי ואז את שמן הזית.

מעטרים בענפי השמיר.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה