פנקייק תירס ויוגורט עזים

מחלבת אלטו שמציעה מתכון קל להכנה לשבועות מזמינה לחגוג עם גבינות מיוחדות במעדנייה ובית הקפה לצד פלטות גורמה, מאפים, עוגות ותוצרת גלילית משובחת

מחכים להופעת בועות במרכז הפנקייק והופכים לצד שני עד לצריבה מלאה. צילום אנטולי מיכאלו
מחכים להופעת בועות במרכז הפנקייק והופכים לצד שני עד לצריבה מלאה. צילום אנטולי מיכאלו

חומרים ל-6 פנקייקים

1 כוס תירס קפוא מופשר

1 ליטר יוגורט עזים כמו של אלטו

1 קישוא בינוני מגורד

1 ביצה

1/3 כוס גבינת עזים רותם אלטו (צ'דר) או כל גבינה קשה אחרת

1/2 שקית אבקת אפייה

100 גר' קמח

1 צרור קטן של שמיר קצוץ

3/4 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור גרוס או לפי טעם

אופציונלי: להוסיף עוד 1/4 כוס גרגירי תירס שלמים

צילום אנטולי מיכאלו
צילום אנטולי מיכאלו

אופן ההכנה

מכניסים למעבד מזון את התירס, היוגורט, הקישוא, הביצה והגבינה. כאשר הכל טחון היטב מוסיפים בהדרגה את הקמח ואבקת האפייה תוך כדי ערבול.

מוסיפים מלח ופלפל.

מעבירים לקערה ומערבבים ידנית את השמיר הקצוץ, ואם רוצים עוד 1/4 כוס גרגירי תירס שלמים.

מחממים מחבת עם מעט שמן ויוצקים כ- ½ מצקת של המלית.

מחכים להופעת בועות במרכז הפנקייק והופכים לצד שני עד לצריבה מלאה.

הגשה

עם יוגורט עזים מתובל בגרידת לימון.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה