חומרים:
8-6 מנות
1 שקית (800 גרם) ברוקולי מוקפא "סנפרוסט"
1/2 שקית (של 800 גרם) גרעיני תירס מוקפאים "סנפרוסט"
1 חבילת פסטה פנה או פוזילי
3 כפות שמן זית
4 גבעולי בצל ירוק חתוכים באורך 2 ס"מ
2 פלפלים אדומים מתוקים חתוכים לקוביות קטנטנות
2 שיני שום כתושות
100 גרם צנוברים קלויים
מלח, פלפל שחור טחון
100 גרם גבינת פרמזן, פרוסה לפרוסות דקיקות בעזרת קולפן
אופן ההכנה:
מכניסים את הברוקולי והתירס למים רותחים שהומלחו קלות, מביאים לרתיחה שנייה ומסננים.
מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן ומסננים, מוסיפים שמן זית ומערבבים.
מוסיפים לפסטה בצל ירוק, קוביות פלפל אדום, שום, צנוברים, מלח ופלפל ומערבבים.
מוסיפים את הברוקולי (מומלץ לחתוך את התפרחות הגדולות) וגרעיני התירס ומערבבים בעדינות.
מעבירים לכלי הגשה ומפזרים מעל את פרוסות גבינת הפרמזן.