פסטה עם שרימפס עגבניות ורוקט

חומרים:חבילת פסטה Mezzi Paccheri (כמו בתמונה) או פסטה דומה1/2 ק"ג שרימפס טריים בגודל בינוני, קלופים2 כפות רסק עגבניות.4 שיני שום קצוצות1/3 כוס שמן זית3 פלפלוני צ'ילימעט מלח5 גבעולי רוקט קצוציםאופן ההכנה:בסיר רחב מטגנים את השום בשמן הזית עד שמזהיב. מוסיפים לסיר את השרימפס, רסק העגבניות, המלח ופלפלוני הצ'ילי. מנמיכים את האש ומטגנים במשך כ-3 עד 4 דקות עד שהשרימפס מוכנים. מבשלים את הפסטה אל-דנטה. מורידים את הפסטה מהאש, מסננים את המים ומעבירים לסיר עם הרוטב. מערבבים על האש במשך כדקה ומורידים מהאש. מגישים עם כמות נדיבה של עלי רוקט קצוצים.www.giacommo.net

חומרים:
חבילת פסטה Mezzi Paccheri (כמו בתמונה) או פסטה דומה
1/2 ק"ג שרימפס טריים בגודל בינוני, קלופים
2 כפות רסק עגבניות.
4 שיני שום קצוצות
1/3 כוס שמן זית
3 פלפלוני צ'ילי
מעט מלח
5 גבעולי רוקט קצוצים

אופן ההכנה:
בסיר רחב מטגנים את השום בשמן הזית עד שמזהיב.
מוסיפים לסיר את השרימפס, רסק העגבניות, המלח ופלפלוני הצ'ילי.
מנמיכים את האש ומטגנים במשך כ-3 עד 4 דקות עד שהשרימפס מוכנים.
מבשלים את הפסטה אל-דנטה.
מורידים את הפסטה מהאש, מסננים את המים ומעבירים לסיר עם הרוטב.
מערבבים על האש במשך כדקה ומורידים מהאש.
מגישים עם כמות נדיבה של עלי רוקט קצוצים.

www.giacommo.net

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר