חומרים:
חבילת פסטה Mezzi Paccheri (כמו בתמונה) או פסטה דומה
1/2 ק"ג שרימפס טריים בגודל בינוני, קלופים
2 כפות רסק עגבניות.
4 שיני שום קצוצות
1/3 כוס שמן זית
3 פלפלוני צ'ילי
מעט מלח
5 גבעולי רוקט קצוצים
אופן ההכנה:
בסיר רחב מטגנים את השום בשמן הזית עד שמזהיב.
מוסיפים לסיר את השרימפס, רסק העגבניות, המלח ופלפלוני הצ'ילי.
מנמיכים את האש ומטגנים במשך כ-3 עד 4 דקות עד שהשרימפס מוכנים.
מבשלים את הפסטה אל-דנטה.
מורידים את הפסטה מהאש, מסננים את המים ומעבירים לסיר עם הרוטב.
מערבבים על האש במשך כדקה ומורידים מהאש.
מגישים עם כמות נדיבה של עלי רוקט קצוצים.