פסטה פטוצ'יני אלה מילאנו

 

מצרכים:
440 גרם פסטה פטוצ'יני
קופסת רוטב פסטה משפחתי של פריניר 260 גרם
3-4 יחידות שום
50 גרם מוצלה מגורדת
פטרוזיליה
בזיליקום
אורגנו
פרמז'ן
ראש ברוקולי מפורר לפרחים וחלוט מספר שניות במים רותחים.
שמן זית לטיגון

אופן ההכנה:
פסטה:
מרתיחים מים עם טיפה שמן.
מכניסים את הפסטה ומבשלים 8-9 דקות. 
מסננים ומצננים.
רוטב:
מחממים מעט שמן זית במחבת,
מטגנים את השום עד שמזהיב.
 מוסיפים את רוטב הפסטה המשפחתי של פריניר ואת שאר המצרכים.
מבשלים אותם ביחד עד לקבלת רוטב סמיך.
יוצקים הרוטב על הפסטה (שהוכנה מראש).
עליהם מפזרים את פרחי הברוקולי ואת גבינת הפרמז'ן.

www.prinir.net






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה