פסטה קצרה בירקות, צימוקי זיתים ועגבניות יבשות

מצרכים:1 חבילה (500 גרם) פסטה מסוג "פוזילי"1/4 כוס שמן זית של בני דרום2 בצלים קצוצים1 חציל קטן חתוך לקוביות 2*2 ס"מ1 קישוא קטן חתוך לקוביות 1*1 ס"מ1 פלפל אדום חתוך לקוביות 1*1 ס"מ3 כפות שבבי שום- בני דרום1 צנצנת צימוקי זיתים- בני דרום1 צנצנת ממרח עגבניות מיובשות של בני דרום1 כוס גבינת קצ'קבל מגורדת1/2 כוס בזיליקום קצוץ דקאופן ההכנה:מבשלים את הפסטה לדרגת "אל דנטה". מחממים שמן ומטגנים בצל עד להזהבה. מכניסים קישוא ומטגנים דקה.מערבבים פנימה את הפלפלים לעוד כ-2 דקות. מוסיפים את שברי השום ומערבבים, מוסיפים את צימוקי הזיתים (עם השמן). בוחשים פנימה את ממרח העגבניות כ-2 דקות.מסננים את הפסטה, מכניסים לסיר ומערבבים היטב. מכניסים את הקצ'קבל לזמן קצר, ומערבבים להתכה.להגשה: מעבירים לכלי הגשה, ומפזרים בזיליקום קצוץ מעל.

מצרכים:
1 חבילה (500 גרם) פסטה מסוג "פוזילי"
1/4 כוס שמן זית של בני דרום
2 בצלים קצוצים
1 חציל קטן חתוך לקוביות 2*2 ס"מ
1 קישוא קטן חתוך לקוביות 1*1 ס"מ
1 פלפל אדום חתוך לקוביות 1*1 ס"מ
3 כפות שבבי שום- בני דרום
1 צנצנת צימוקי זיתים- בני דרום
1 צנצנת ממרח עגבניות מיובשות של בני דרום
1 כוס גבינת קצ'קבל מגורדת
1/2 כוס בזיליקום קצוץ דק

אופן ההכנה:
מבשלים את הפסטה לדרגת "אל דנטה".
מחממים שמן ומטגנים בצל עד להזהבה.
מכניסים קישוא ומטגנים דקה.
מערבבים פנימה את הפלפלים לעוד כ-2 דקות.
מוסיפים את שברי השום ומערבבים,
מוסיפים את צימוקי הזיתים (עם השמן).
בוחשים פנימה את ממרח העגבניות כ-2 דקות.
מסננים את הפסטה, מכניסים לסיר ומערבבים היטב.
מכניסים את הקצ'קבל לזמן קצר, ומערבבים להתכה.

להגשה:
מעבירים לכלי הגשה, ומפזרים בזיליקום קצוץ מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר