פסטו פטרוזיליה ואגוזי מלך

 

חומרים:
1 חבילת פטרוזיליה
½ כוס אגוזי מלך, שטופים
7 עלי נענע
1 שן שום
2 כפות שמן זית
1 כפית מלח
קורט פפריקה חריפה

אופן ההכנה:
הניחו את כל המרכיבים בבלנדר וערבלו גס או דק, תלוי במרקם שאתם אוהבים.
הממרח נשמר במקרר למשך 3 או 4 ימים במכל זכוכית.
נהדר לשימוש כרוטב לפסטה או על גבי ירקות מאודים.

ציונה מלמן – שפית ומנחה לתזונה ואורח חיים בריא, 074-7030879






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה