פסטו פטרוזיליה ואגוזי מלך

חומרים:1 חבילת פטרוזיליה½ כוס אגוזי מלך, שטופים 7 עלי נענע1 שן שום2 כפות שמן זית1 כפית מלחקורט פפריקה חריפהאופן ההכנה:הניחו את כל המרכיבים בבלנדר וערבלו גס או דק, תלוי במרקם שאתם אוהבים.הממרח נשמר במקרר למשך 3 או 4 ימים במכל זכוכית.נהדר לשימוש כרוטב לפסטה או על גבי ירקות מאודים.ציונה מלמן – שפית ומנחה לתזונה ואורח חיים בריא, 074-7030879

חומרים:
1 חבילת פטרוזיליה
½ כוס אגוזי מלך, שטופים
7 עלי נענע
1 שן שום
2 כפות שמן זית
1 כפית מלח
קורט פפריקה חריפה

אופן ההכנה:
הניחו את כל המרכיבים בבלנדר וערבלו גס או דק, תלוי במרקם שאתם אוהבים.
הממרח נשמר במקרר למשך 3 או 4 ימים במכל זכוכית.
נהדר לשימוש כרוטב לפסטה או על גבי ירקות מאודים.

ציונה מלמן – שפית ומנחה לתזונה ואורח חיים בריא, 074-7030879

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר