פראנצ' טוסט עם דובדבנים ושמנת עזים

 

החומרים הדרושים
אחת וחצי כוסות דובדבנים מגולענים-"חלום בראשית"
2 ביצים
חצי כוס חלב
1 מקל וניל חצוי לאורכו
2 כפות חמאה
6 פרוסות חלה מתוקה
חצי כוס שקדים קלויים קצוצים גס
חצי כוס שמנת עזים
3 כפות סילאן תמרים

הכנה
טורפים בקערה את הביצים והחלב. בעזרת סכין חדה אוספים את הגרגרים ממקל הווניל ומוסיפים לתערובת.

מחממים את החמאה במחבת טפלון.

טובלים את פרוסות החלה בתערובת החלב ומטגנים משני הצדדים. מעבירים לצלחת הגשה.

מפזרים מעל את הדובדבנים והשקדים ויוצקים שמנת עזים וסילאן.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה