פראנצ' טוסט עם דובדבנים ושמנת עזים

החומרים הדרושיםאחת וחצי כוסות דובדבנים מגולענים-"חלום בראשית"2 ביציםחצי כוס חלב1 מקל וניל חצוי לאורכו2 כפות חמאה6 פרוסות חלה מתוקהחצי כוס שקדים קלויים קצוצים גסחצי כוס שמנת עזים3 כפות סילאן תמריםהכנהטורפים בקערה את הביצים והחלב. בעזרת סכין חדה אוספים את הגרגרים ממקל הווניל ומוסיפים לתערובת.מחממים את החמאה במחבת טפלון.טובלים את פרוסות החלה בתערובת החלב ומטגנים משני הצדדים. מעבירים לצלחת הגשה.מפזרים מעל את הדובדבנים והשקדים ויוצקים שמנת עזים וסילאן.

החומרים הדרושים
אחת וחצי כוסות דובדבנים מגולענים-"חלום בראשית"
2 ביצים
חצי כוס חלב
1 מקל וניל חצוי לאורכו
2 כפות חמאה
6 פרוסות חלה מתוקה
חצי כוס שקדים קלויים קצוצים גס
חצי כוס שמנת עזים
3 כפות סילאן תמרים

הכנה
טורפים בקערה את הביצים והחלב. בעזרת סכין חדה אוספים את הגרגרים ממקל הווניל ומוסיפים לתערובת.

מחממים את החמאה במחבת טפלון.

טובלים את פרוסות החלה בתערובת החלב ומטגנים משני הצדדים. מעבירים לצלחת הגשה.

מפזרים מעל את הדובדבנים והשקדים ויוצקים שמנת עזים וסילאן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר