פרגיות בדבש תמרים וסויה עם סלט עשבי תיבול ורימונים

חומרים לבשר:1 ק"ג פרגיות2 שיני שום כתושות150 מ"ל דבש תמרים250 מ"ל רוטב סויה1/4 כפית פלפל גרוס1/2 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץחומרים לסלט:צרור כוסברהצרור פטרוזיליהצרור עלי נענע1 חבילת בצל ירוקלימוןגרגירי רימוןמלח ופלפל לפי הטעםאופן ההכנה: קוצצים את כל עשבי התיבול ומערבבים ביחד עם גרגירי הרימונים ומתבלים. מערבבים את מרכיבי המשרה ויוצקים על הפרגיות (רצוי להניח ל-24 שעות).צולים את הפרגיות על הגריל או על מחבת פסים כשלוש דקות מכל צד.מגישים לצד הסלט.

חומרים לבשר:
1 ק"ג פרגיות
2 שיני שום כתושות
150 מ"ל דבש תמרים
250 מ"ל רוטב סויה
1/4 כפית פלפל גרוס
1/2 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ

חומרים לסלט:
צרור כוסברה
צרור פטרוזיליה
צרור עלי נענע
1 חבילת בצל ירוק
לימון
גרגירי רימון
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:
קוצצים את כל עשבי התיבול ומערבבים ביחד עם גרגירי הרימונים ומתבלים. מערבבים את מרכיבי המשרה ויוצקים על הפרגיות (רצוי להניח ל-24 שעות).
צולים את הפרגיות על הגריל או על מחבת פסים כשלוש דקות מכל צד.
מגישים לצד הסלט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר