פרוסות סינטה צרובה רייר על איולי חרדל וצ'יפס ארטישוק ירושלמי

 

מתכון ל-4 סועדים

חומרים לסינטה:
400 גרם סינטה בקר מיושנת
מלח גס
פלפל שחור גרוס
שמן זית

אופן הכנת הסינטה:
ממליחים ומפלפלים את נתח הסינטה.
צורבים כחצי דקה מכל צד עם מעט שמן זית.
פורסים לפרוסות דקות.

חומרים לאיולי חרדל:
1 חלמון ביצה
1 שן שום
1 כפית חרדל
מלח
פלפל
1 כוס שמן זית
3 כפות חומץ בן יין לבן

אופן הכנת האיולי חרדל:
מערבבים בבלנדר את החלמון, שן השום, החרדל, המלח והפלפל.
מזליפים את שמן הזית לאט לאט עד לקבלת מרקם אחיד.
מוסיפים את החומץ ומערבבים.

חומרים לצ'יפס ארטישוק ירושלמי:
2 ארטישוק ירושלמי חתוכים דק
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
פורסים את הארטישוק הירושלמי לפרוסות דקות.
מטגנים בשמן עמוק כדקה.

הרכבת המנה:
 יש להכין 3 עלים מסוגי חסות שונים.
מניחים את פרוסות הסינטה הצרובה בצלחת הגשה.
לצידה האיולי, צ'יפס ארטישוק ירושלמי ו-3 עלים מסוגי חסות שונות שטופות וקרועות לחתיכות גסות.

מסעדת Maraboo, בית עוז, אבא הלל 14, רמת גן






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה