fbpx

פרפה ג'ינג'ר

החומרים1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה או פרווה (ריץ')3 חלמוניםקורט מלח1 קוביית ג'ינג'ר250 גרם גבינת מסקרפונה1 כף ברנדי או וויסקיכפית גרידת לימון3 כפות דבשלקישוט והגשהרצועות דקות של ג'ינג'ר מסוכרעלי נענעאופן ההכנה1. מקציפים את החלמונים והדבש עד לקבלת קרם בהיר ותפוח.2. מערבבים את הגבינה עם ברנדי, גרידת לימון וקורט מלח.3. מקציפים את השמנת מתוקה.4. מערבבים קלות את הגבינה והחלמונים המוקצפים, מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים יחד.5. מוזגים לצלוחיות על רגל ומקשטים ברצועת זנגוויל ועלה נענע.6. מגישים קר.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

החומרים
1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה או פרווה (ריץ')
3 חלמונים
קורט מלח
1 קוביית ג'ינג'ר
250 גרם גבינת מסקרפונה
1 כף ברנדי או וויסקי
כפית גרידת לימון
3 כפות דבש

לקישוט והגשה
רצועות דקות של ג'ינג'ר מסוכר
עלי נענע

אופן ההכנה
1. מקציפים את החלמונים והדבש עד לקבלת קרם בהיר ותפוח.

2. מערבבים את הגבינה עם ברנדי, גרידת לימון וקורט מלח.

3. מקציפים את השמנת מתוקה.

4. מערבבים קלות את הגבינה והחלמונים המוקצפים, מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים יחד.

5. מוזגים לצלוחיות על רגל ומקשטים ברצועת זנגוויל ועלה נענע.

6. מגישים קר.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר