החומרים
1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה או פרווה (ריץ')
3 חלמונים
קורט מלח
1 קוביית ג'ינג'ר
250 גרם גבינת מסקרפונה
1 כף ברנדי או וויסקי
כפית גרידת לימון
3 כפות דבש
לקישוט והגשה
רצועות דקות של ג'ינג'ר מסוכר
עלי נענע
אופן ההכנה
1. מקציפים את החלמונים והדבש עד לקבלת קרם בהיר ותפוח.
2. מערבבים את הגבינה עם ברנדי, גרידת לימון וקורט מלח.
3. מקציפים את השמנת מתוקה.
4. מערבבים קלות את הגבינה והחלמונים המוקצפים, מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים יחד.
5. מוזגים לצלוחיות על רגל ומקשטים ברצועת זנגוויל ועלה נענע.
6. מגישים קר.