פשטידת טונה חמה

מערבבים יחד את כל החומרים ומעבירים לתבנית אפייה משומנת. צילום טל סיוון ציפורין
מתכון מהיר וקל להכנה של רותי אבירי, דיאטנית קלינית ויועצת תזונה לחברת סטארקיסט. מותאם לארוחה מפסקת לקראת צום הכיפורים

מצרכים

3 קופסאות טונה במים כמו של סטארקיסט

3 כפות קמח

3/4 כוס יוגורט טבעי 0%

4 ביצים

1 בצל קטן קצוץ

3 כפות פירורי לחם

מלח ופלפל

צילום טל סיוון ציפורין
צילום טל סיוון ציפורין

אופן ההכנה

מערבבים יחד את כל החומרים.

מעבירים לתבנית אפייה משומנת.

אופים בתנור במשך 40 דקות ב- 180 מעלות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר