פתאי טופו

 

מתכון למנה אחת

מרכיבים:
(את המוצרים ניתן להשיג בחנויות המזרח הרחוק)
אטריות אורז רחבות שטוחות-מלבניות
1 גזר
רבע ראש כרוב
חופן נבטים
חופן בצל ירוק
1 ביצה
סויה בהירה
רוטב צדפות
סויה שחורה
מיץ מחצי לימון
200 גר' טופו טרי
חופן בוטנים קצוצים
שן שום
20 גר' שמן סויה

אופן ההכנה:
משרים את האטריות 45 דקות במים פושרים לפני תחילת הבישול,
על ווק לוהטת מטגנים שן שום כתוש אחת עם מעט שמן סויה עד להזהבה.
שוברים ביצה אחת ומערבבים.
מוסיפים את הטופו הטרי, לאחר שחתכנו אותו לקוביות קטנות.
מוסיפים כרוב וגזר לאחר שפרסנו אותם לרצועות דקות.
מקפיצים יחדיו על הווק.
מוסיפים את אטריות הפתאי המושרות, כף סויה בהירה, כף רוטב צדפות, כף סויה שחורה, שתי כפות סוכר, מיץ מחצי לימון.
מקפיצים.
לקראת סוף הבישול, כאשר האטריות כבר רכות, מוסיפים חופן בצל ירוק וחופן נבטים.

הגשה:
מומלץ להגיש עם בוטנים קצוצים למעלה, ורבע לימון בצד.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה