פתיתים אדומים

חומרים: 1 "רוטב משפחתי פריניר". 1 בצל בינוני קצוץ ( לא חובה).4 כפות שמן. 1/2 שקית פתיתים אפויים בכול צורה שאוהבים.  2 כוסות מים חמים. אופן ההכנה: מחממים את השמן ומאדים את הבצל עד לגוון זגוגי.מוסיפים את הפתיתים ומאדים עד להשחמה.מוסיפים את המים הרותחים ואת הרוטב המשפחתי של פריניר.מביאים לרתיחה.מנמיכים את האש  ומבשלים 15-18 דקות.

חומרים:
1 "רוטב משפחתי פריניר".
1 בצל בינוני קצוץ ( לא חובה).
4 כפות שמן.
1/2 שקית פתיתים אפויים בכול צורה שאוהבים. 
2 כוסות מים חמים.
 
אופן ההכנה:
מחממים את השמן ומאדים את הבצל עד לגוון זגוגי.
מוסיפים את הפתיתים ומאדים עד להשחמה.
מוסיפים את המים הרותחים ואת הרוטב המשפחתי של פריניר.
מביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש  ומבשלים 15-18 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר