צ'יפס פארסניפ:
לקולפים את הפארסניפ. חותכים לאצבעות באורך 8 ס"מ ובעובי 1 ס"מ. מטגנים בשמן עמוק דקות אחדות עד לקבלת גוון זהוב. מוציאים לקערה עם נייר סופג ומפזרים מלח גס ופלפל שחור.
צ'יפס פרסניפ משובח:
קולפים פארסניפ וחותכים אותו לפרוסות בעובי של 1 ס"מ. חולטים בסיר עם מים רותחים כ-6 דקות. מסננים ומייבשים.
במחבת כבדה מורחים 2 כפות שמן זית ומחממים. מניחים את פרוסות הפארסניפ במחבת ומפזרים מלח ופלפל לבן . מטגנים עד להשחמת הצד התחתון, הופכים ומפזרים שוב מלח ופלפל. לאחר ההשחמה מוסיפים 3 קוביות חמאה ומטגנים דקה נוספת.