צ'יפס שעועית צהובה

אורטל ברובין-חן, רכזת תחום נטורופתיה בכללית רפואה משלימה, מציעה להחליף את הצ'יפס הקלאסי במתכון קל להכנה שיגרום גם לילדים ליהנות מערכים תזונתיים של שעועית צהובה הדלה בקלוריות, עשירה בסיבים תזונתיים, ויטמינים מקבוצת B ומינרלים

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות עד הזהבה מלאה
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות עד הזהבה מלאה

חומרים

1 שקית שעועית צהובה קפואה

1 כוס שמן זית

מעט מלח גס

תבלינים לפי הטעם: פפריקה מתוקה וחריפה, שום גבישי, תבלין גריל

אופן ההכנה

על תבנית מרופדת בנייר אפייה משטחים שעועית צהובה קפואה (בעודה קפואה).

משמנים בשמן זית איכותי וממליחים במעט מלח גס.

אפשר לתבל לפי הטעם בתבלין גריל, שום גבישי, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות עד הזהבה מלאה.

לא לחשוש אף מהשחרה חלקית של השעועית – זה נותן לה מרקם קראנצ'י וצ'יפסי.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה