צ'יפס שעועית צהובה

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות עד הזהבה מלאה
אורטל ברובין-חן, רכזת תחום נטורופתיה בכללית רפואה משלימה, מציעה להחליף את הצ'יפס הקלאסי במתכון קל להכנה שיגרום גם לילדים ליהנות מערכים תזונתיים של שעועית צהובה הדלה בקלוריות, עשירה בסיבים תזונתיים, ויטמינים מקבוצת B ומינרלים

חומרים

1 שקית שעועית צהובה קפואה

1 כוס שמן זית

מעט מלח גס

תבלינים לפי הטעם: פפריקה מתוקה וחריפה, שום גבישי, תבלין גריל

אופן ההכנה

על תבנית מרופדת בנייר אפייה משטחים שעועית צהובה קפואה (בעודה קפואה).

משמנים בשמן זית איכותי וממליחים במעט מלח גס.

אפשר לתבל לפי הטעם בתבלין גריל, שום גבישי, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות עד הזהבה מלאה.

לא לחשוש אף מהשחרה חלקית של השעועית – זה נותן לה מרקם קראנצ'י וצ'יפסי.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר